Говориш така защото не знаеш как трябва да бъде. Като върнеш газта колата трябва да продължи да върви все едно е по инерция. А сега съм сигурен, че усещаш как започва да спира веднага особено на ниските предавки.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Клатене на оборотите 156 1.8 TS
Collapse
X
-
-
Стига де, това не е единственият автомобил който шофирам. Никаква разлика няма, още повече че и на първа и на втора и на трета и на четвърта ако не изключа от скорост без да натискам газта колата сама се движи с над 1000 оборота на двигателя. Ако датчика за движение е активен пак до толкова пада когато е на скорост, а ако изключа от скорост пада до 850 приблизително.Last edited by BLUE1; d.m.y г., 22:14.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Пада защото не е добре. Ако е както трябва в движение като изключиш от скорост трябва да държи 1100 об. над 60 км/ч и 920 под 60 км/ч. Ако искаш повярвай ако не искаш недейDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Ти не се и опитваш да разбереш какво ти говоря. Но както и да е. Колата си е твоя караш си я както ти е кефТова което исках да кажа го казах мисля, че доста ясно дори. Ти вероятно никога не си знаел как трябва да ти върви колата и за това не можеш да разбереш какво искам да ти кажа
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Много добре те разбирам, твърдиш, че когато датчика е включен оборотите на двигателя в движение и освободен от скорост падат плавно до 1100 с това съм напълно съгласен, а аз твърдя че в същият случай но с изключен датчик за движение оборотите на двигателя падат плавно до 850. Няма абсолютно никаква разлика, колата не забива, оборотите не падат по-бързо от обикновено- пробвал съм го десетки пъти и не само на алфата. Единствената разлика е, че при 1100 оборота двигателя реагира по-бързо отколкото като е на 850, мен това не ме бърка обаче.Last edited by BLUE1; d.m.y г., 23:02.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
без да искам да обидя накой, но съм напулно съгласен с BLUE1 голяма мъка ми беше преди то повече дразнене с тия клатещи обороти сега като минах с резачките пи тоя кабел още немога да се нарадвам на постигнатото, пък дали е правилно или не...
---------- Post added at 23:49 ---------- Previous post was at 23:47 ----------
за два дена около 2000 км. и никви грижи.
Comment
-
Ако сте сами на пътя, ако искате си отрежете и спирачните маркучи, за да не Ви тресе педала ако имате криви дискове! За мен клатенето на обороти значи неизправност - а тя трябва да се отстрани.Нищо не дава право на всеки да прави поправки по автомобила.Около Вас е пълно с други хора!За мен е радост да знам, че колата ми е изправна във всяко едно отношение.
п.с Само изразих мнение.Нищо лично към никой!Alfa Romeo 159 1.9 16V SW
Comment
-
Ей Гамарей, ти си ми под ръка, кажи кога да дойда да ти взема двойката и да ти оставя моята да я оправиш. С теб поне си говорихме и ти обясних какво съм правил и сменял по колата, то не остана нищо не сменено освен самият дросел.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Тези дни като имам малко свободно време ще закача осцилоскопа на моята кола и ще ви направя графики от измерванията на управлението на ТПС-а и сигнала за скоростта. Ако имате осцилоскоп или някой познат или сервиз и му покажете графиките те ще са предостатъчни за да си настроите дросела или пък да откриете проблема в инсталацията.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
За отрязването на ПИН 15 бих се съгласил с всичко освен с това ,че е опасно. Дали си отрязал ПИН–а или си откачил километража на ЕКУ-то ми е едно и също. А откачането на километража не мисля,че предизвиква самоунищожение на колата причинено от масиран срив във всички системи за активна и пасивна безопасност. Ами всичките пистови бегачки снабдени само с оборотомер, и уреди за температура и налягане на течности и турбина.....
Comment
-
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТи не се и опитваш да разбереш какво ти говоря. Но както и да е. Колата си е твоя караш си я както ти е кефТова което исках да кажа го казах мисля, че доста ясно дори. Ти вероятно никога не си знаел как трябва да ти върви колата и за това не можеш да разбереш какво искам да ти кажа
Comment
Comment